Gastenboek

37 gedachten over “Gastenboek

 1. Hallo Carla, Ik blijf je volgen, ik heb zo’n lief, mooi teckeltje bij je vandaan. Fleurtje is nu 5 jaar en ik geniet zo enorm van haar. lieve groet van mij en een lebber van Fleurtje.

 2. Hallo Carla, Ik blijf je volgen, ik heb zo’n lief, mooi teckeltje bij je vandaan. Fleurtje is nu 5 jaar en ik geniet zo enorm van haar. lieve groet van mij en een lebber van Fleurtje.

 3. Lieve Carla, prachtige duidelijke site. Gefeliciteerd! Vandaag heeft Thijs zijn jas uitgedaan. Hij laat weer prachtige kleuren zien. Een geweldig hondje, zo blij met hem. Blijf je volgen.

 4. Lieve Carla, prachtige duidelijke site. Gefeliciteerd! Vandaag heeft Thijs zijn jas uitgedaan. Hij laat weer prachtige kleuren zien. Een geweldig hondje, zo blij met hem. Blijf je volgen.

 5. hoi carla ten eerste heb je een mooie website.en ten tweede wil ik ff zeggen dat het lampje wat faiture aangeeft in je auto die zegt dat er consructie gebreken kunnen zijn.dus zou misschien ff langs de garage gaan.gr.ron.

 6. Dag Carla, gezellig om elkaar weer even door de telefoon te spreken. Zosja, dochteer van Sofietje , nu alweer bijna een jaar oud is een kostelijk, vrolijk, en lief hondje. Als ik je e-adres weer heb zalik een fototje sturen. Graag tot later, annette

 7. Lieve Carla, wat heb j n mooie en duidelijk omschreven site.
  Super gedaan…..

  Ik weet me Lobke en Igi nog goed te herinneren…alweer zoveel jaartjes terug maar toen al groeiden jouw puppies al in huiselijke warmte op.
  En nu nog steeds zijn ze allemaal even knuffelig als we bij j komen voor n bakkie.
  Ik ben trots op, liefs Diaan x
  🙂

 8. Hoi Carla,

  Mooie site heb je gemaakt. Zoals je weet zouden we graag 2 ruwhaar dwerg teckels (reu) willen adopteren volgend jaar. Als het met 2 niet lukt in 1 nest dan gaan we voor 1, dat staat in ieder geval vast. We houden contact…….we missen onze Yndhi nog steeds…….snik…..

  Lieve groetjes van ons! 🙂

 9. In al ons verdriet mag nu een sprankje vreugde komen. Bedankt voor je betrokkenheid en we kunnen gaan aftellen. Dikke kus!

 10. Hoi Carla, helaas hebben wij 27 juli j.l. afscheid moeten nemen van mijn mijn kleine Lurch.
  Hij zou in november a.s. 15 worden. Hij had prostaatkanker 1 jaar geleden gaven ze hem nog een paar weekjes maar hij knapte gelukkig toch weer op. Maar helaas nu was de koek op.
  Wij hebben er een ontzettend gezellig leuk lief hondje aan gehad en ik mis hem dan ook verschrikkelijk.
  Dit wilde ik je toch even laten weten.
  Vriendelijke groeten Mariska

 11. Hallo Carla,

  Het was hart verterend de puppies te zien van Pleunie.
  Jammer dat we er geen konden kopen.
  Maar wij zien met veel liefde uit naar een meisje kaninchen van Annabel!
  Sonja vond haar zo lief en blijkbaar was het wederzijds 🙂

  tot hoors
  John en Sonja

 12. Hoi Carla,na 14 mooie jaren hebben we helaas afscheid moeten nemen van onze lieve geweldige Puck.De komst van Pomme 3 jaar geleden,heeft er zeker voor gezorgd,dat de laatste jaren voor Puck heel goed waren,wat waren die 2 gek met elkaar,en wat zullen wij Puck missen.Carla bedankt voor dit geweldige hondje.

 13. We denken misschien in de toekomst een nieuw vriendje voor Pomme,want hij voelt zich nu wel een beetje alleen.Puck is er niet meer en de kinderen zijn de deur uit.We houden je op de hoogte,en nogmaals bedankt voor het geweldige hondje wat Puck was.

  Groet,Marthe en Frits. 🙂

 14. Op 1 augustus 2002 werd bij jullie Tobias geboren. Een standaard (ik begreep dat jullie slechts 1 maal met deze soort wilden fokken) ruwhaar teckel. Wat een lieve en ondeugende teckel was het. Nooit ziek, altijd in voor een flinke wandeling, en hij heeft zelfs 3 jaar meegedaan met gehoorzaamheidstraining( en dat voor een teckel!) op de hondenschool. Helaas ging Tobias op 28 mei jl heel moeilijk lopen.Er werd artrose geconstateerd. Dit werd zo heftig dat ik hem 1 maand later hebben moeten laten inslapen. Ik mis hem natuurlijk vreselijk, maar hij heeft bijna 14 mooie jaren gehad.

 15. Las het bericht over Pomme en Puck. Van de week de eigenaresse gesproken. Kleine wereld. Wij wonen ook in Amsterdam maar met twee parken en een bos op loopafstand. Wij willen ook zo graag een dwergteckelrl van uw kennel

 16. Wij hebben een prachtig ruwharig kaninchen reutje, voor hem en ons zoeken wij een maatje, het liefst een reutje. Ik zag op de site dat u een nestje verwacht, wij zouden graag een pup van u willen.

 17. Hallo, ik zie op uw site dat u dwerg ruwharige pups heeft. Ik ben na jaren grote honden gehad te hebben nu op zoek naar een klein hondje en het karakter van dit ras spreekt mij erg aan.
  Mijn vraag is dus, heeft u nog een pup?
  Ik kijk uit naar uw antwoord, groeten Edith.

 18. Gaarne wil ik in de toekomst een pup uit uw kennel aanschaffen.
  Mijn teckel is op 24 juli j.l.
  overleden en het is nu wel erg leeg in huis. Ik woon alleen , ben niet meer de jongste, heb een huis met tuin en woon in Alkmaar. Het zou mijn vierde hondje worden. Ik ben groot geworden met een hond en nooit zonder geweest. 🙂

 19. Geachte mevrouw Van Os,

  graag zou ik via uw kennel in aanmerking komen voor een ruwharige dwergteckel reu. Ik begrijp dat u voorlopig geen nestje heeft maar ik kan wachten.

  Kunt u mij laten weten of dat mogelijk is. Uiteraard ben ik bereid om u te informeren over wie ik ben. Met vriendelijke groet carol van eijck

 20. Hallo Carla ,
  Hartelijk bedankt voor je gastvrijheid en uitleg over de ruwharige dwergteckel en kaninchen .Het was leuk om al je goed opgevoedde hondjes te zien in hun eigen omgeving .
  We staan nu op de wachtlijst voor een ruwharige dwergteckel en kijken er naar uit om het een thuis te geven.Heel veel succes met je aankomende nestje.
  Gert & Annet

 21. Hoi Carla,
  Wat leuk om te zien dat een prachtige ruwhaar teckel mijn naam heeft gekregen????
  Groetjes
  Robert en Ilse uit Nunspeet 🙂

 22. Helaas is op 26 juli 2019 mijn lieve Teckel-Dame Nicah overleden. Zij was op 18.04.2006 geboren in Enkhuizen bij Carla. Wij hebben 13 jaar en 3 maanden van haar mogen genieten. Ik ben zo verdrietig omdat ik bij haar plotselinge overlijden op weg was om haar bij de Dierenarts weer op te halen waar ze was om te herstellen van een shock. Toen ik aankwam was ze net 5 min. daarvoor overgegaan. De schock was voor mij enorm omdat ik me zo schuldig voel. Ik was niet bij haar toen ze werd gehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *