Picola vom Altsiedlerhof

 

 

 

Ruwhaar dwergje Picola
vom Altsiedlerhof

Ik zal me even voorstellen,

Mijn naam is “Picola vom Altsiedlerhof” Ik ben een vrolijk levenslustig dwergteckeltje geboren op 21 mei 2010.

Mijn bazinnetje heeft mij 5 september 2010 uit Papenburg (Duitsland) opgehaald. Haar doel is met mij te gaan exposeren op de shows. Ik schijn al veel kwaliteiten in huis te hebben. Het is nu afwachten hoe ik mij verder ga ontwikkelen. Het was wel even wennen bij mijn nieuwe familie, maar ik werd door de andere honden meteen geaccepteerd. Op een paar zuurpruimen na, maar dat wend ook wel. Ik straal geen agressie uit en wil alleen maar met ze spelen.

Showresultaten

Datum                     Land                 Plaats                 Klasse            Uitslag                 Keurmeester                      
02-06-2011 Nederland Wijchen Jeugdklas 2 Uitmuntend P.Sanders